Home    Vrouwen    Ik heb stiekem met je gedanst...

Ik heb stiekem met je gedanst...

Omschrijving

ik hoop dat je het leuk vond! Wij weten in ieder geval zeker dat iedereen je aanspreekt met dit originele shirt! Mega cool dus!

Reviews

Tilde... En bijna iedereen vond het leuk!! Met uitzondering van een man die op Koninginnedag langsliep met zijn vriendin en vond dat ik dat eigenlijk niet kon maken. Stiekem dansen moet dus een nog groter draagvlak vinden en dus ga ik stevig door met stiekem schuifelen, rock n rollen, quicksteppen, hiphoppen, balletten, salsadansen.......

FleurMijn allereerste aankoop bij David&Thomas was: 'Ik heb stiekem met je gedanst'. Gewoon, omdat het zo'n leuk liedje is en ik gek ben op dansen. Stiekem of in het openbaar ;)

Aangezien ik daarnaast behoor tot de categorie 'waanzinnige dromers', kon ik dit tevens waanzinnige t-shirt natuurlijk niet laten liggen! Ik droeg het, compleet met allerlei kleurige (doch foute!) attributen naar een fout feest.

Ik loop trouwens stage bij Flair en heb een stukje geschreven over jullie leuke t-shirts. Hier kreeg ik een leuke reactie op van David&Thomas en we mogen nu een paar t-shirts weggeven. Altijd leuk om sponsors binnen te halen die mooie dingen verkopen!

MartHet is een fantastisch shirt. Ik krijg er mooie reacties op. Ik hoef tegenwoordig niet eens meer stiekem te dansen, iedereen wil juist heel graag opvallend met me dansen!

JohnIk heb goeie ervaringen met dit shirt.

Als je op stap gaat zijn er altijd mensen die gaan kijken wat er nou op het shirt staat. Er waren mensen die spontaan het lied begonnen te zingen als ik langs kwam lopen. Er waren ook een paar meiden die aan me hebben gevraagd of ik ook gewoon met hun wou dansen.

Kortom een super shirt

GertjanSchitterend shirt, ik had het op een festival aan waarbij ik veel aandacht kreeg, waaronder van 2 mensen die met me op de foto wilde alleen vanwege dit shirt.

Daarnaast wel eens op feestjes aangehad, enige nadeel is dat sommigen net iets te vaak de tekst gaan oplezen. Laatste tijd dus maar niet meer aangehad om die reden.


Ik had me vergist in de vorm. Had gekozen voor een unisex shirt, niet geweten dat er zo'n diepe v-hals in zat. Heeft weinig te maken met dit shirt zelf, maar met elk shirt. Al is de hals bij belspel ietwat minder diep (of dit lijkt alleen maar zo).