Home    Vrouwen    Ik douche naakt en...

Ik douche naakt en...

Ik douche naakt en...
 
 
Levertijd: 1 a 2 werkdagen

€ 22,50

Omschrijving

Heb jij ook geen geheimen voor de buitenwereld? Wij in ieder geval niet en daarom dragen wij dit shirt! Ik douche naakt en iedereen mag het weten!

Reviews

GabieIk douche naakt en .... iedereen mag het weten!
Zo is het maar net. Een lekkere simpele uitspraak waar iedereen om kan lachen.
Die dat niet kunnen missen dan net dat ene stukje humor!

Ik heb twee shirts van D&T en zoals ik bij andere ook al lees die als favoriet 'Ik douche naakt..' hebben, je krijgt vaak opmerkingen als: 'meen je dat nou? Een keer samen proberen?' of 'waar koop je dat? Naakte mensen shampoo?'.
Het is ook gewoon hilarisch.

Ik heb ook het shirt 'Zaklopen with the stars'. Dat was m'n allereerste. Daar heb ik dan ook een verhaal bij. Dat shirt sprak mij meteen aan en kocht het right away!
Vroeger op de basisschool ben ik namelijk ZAKLOOPKAMPIOEN geweest van de hele school!! Jawel je hoort het goed!
En hier was/ben ik zo trots op dat ik blij ben dat ik door David&Thomas dit nog steeds bij me kan dragen! :D

Als iemand lachend naar mijn shirt staat te kijken vertel ik ongevraagd gewoon altijd meteen even HET verhaal van mijn zakloopcarrière!

Verder kan ik nu niet meer kiezen, leuk zo veel, maar de keuze wordt voor mij steeds moeilijker en aangezien mijn portemonnee ook niet uitpuilt. (ja van de bonnetjes)

Ik ben nog even aan het sparen voor: 'Wat je zegt ben je zelf', 'Sometimes alcohol is the answer', 'Drommels drommels', etc. etc.
allemaal leukleukleuk!

Ga zo door David & Thomas. Jullie zijn echt super!

NadiaTijdens de Gaypride vorig jaar had ik het thirt 'ik douche naakt' aan. Ik kwam er al snel achter dat dit een erg goeie zet was. De aandacht kwam van alle kanten, jammer genoeg voor mij wel alleen van de vrouwen....

Op een gegeven moment stond ik te wachten op een paar vriendinnen, kwamen er twee meisjes naar me toe. Ze zeiden: Zo dus jij douchted naakt.... Ik zei: Natuurlijk ik kom overal eerlijk voor uit en wil alles wel een keertje geprobeerd hebben ( Ik doelde op het naakt douchen) maar natuurlijk werd het door de twee meisjes iets anders opgevat. Hun reactie was dus ook: alles proberen??? dus ook met een meisje?

Gelukkig kwamen toen mijn vriendinnen aan en konden we met een grote lach snel weglopen!!!!!!!! Maar het was wel een geweldige dag!

Nog bedankt voor jullie gave thirts!!!!!!!!

p.s op de foto zie je mij in mijn thirt wakker gekust worden door een prins. Dit was tijdens de Ratrace georganiseerd door mijn studievereniging. Tijdens de Ratrace moesten we zoveel mogelijk opdrachten uitvoeren in Amsterdam en alles vastleggen met de camara!!!!!!!

JaimieToen ik eindelijk geld had, heb ik 2 shirts bij jullie besteld.
De eerste stapavond gelijk mijn shirtje IK douche naakt aangetrokken en alleen maar leuke reacties gehad.
Mensen stoppen echt om te lezen wat er op je shirt staan en lopen altijd lachend verder. Ook een goed aanknopingspunt voor een gesprekje (met de DJ) overigens ;)
TOP shirt

PetraHet blijft geweldig leuk om de verbaasde fronsende blikken van mensen te zien als ze het t shirt half/half lezen... Als ik het zou willen zou ik volgens mij nooit meer alleen hoeven douchen na het dragen van dit shirt ;)

SuzanIk vind dit shirt ZO geweldig!
Als je een dag niet op wilt vallen, moet je hem ZEKER niet aandoen! Ik heb m in de grote vakantie afgelopen zomer besteld.. en ik had m aan tijdens het stappen, nouja, iedereen is dan altijd vrolijk en daarnaast was het eens een keer lekker weer. De hele avond kreeg of ik samen met hem of haar wilde douchen :D Hilarisch.. vooral omdat me vrienden weten dat ik SAMEN douchen HAAT! :D

MarlouDe hele vriendinnegroep had dit shirt besteld bij jullie dus. We trokken ze aan toen we op vakantie gingen naar Kroatie..
Nadat we ze ook aan hadden gehad met het uitgaan, kregen we de volgende dagen het volgende te horen:
OOohhh,, nu weet ik wie jullie zijn, de rose naakt douchende vrouwen!.. Aldus een hunkie!! ;).. Altijd leuk..
Dus wij kunnen alleen maar zeggen: Koop een shirt bij David&Thomas,, en je wordt herkent!!

Leuk leuk!! :D

markIK DOUCHE NAAKT EN IEDEREEN MAG HET WETEN !!...

ik had dit shirtje meegenomen naar chersonissos dit jaar en toen we besloten om de laatste avond met het thema "Proud to be Fout" te gaan stappen kwam dit natuurlijk geweldig van pas. de shirtjes zitten fantastisch en zijn perfect als je 1 drankje teveel achterover slaat op een leuke avond.

daaaaaaag kinders !!