Home    Vrouwen    Bink van de Camping

Bink van de Camping

Omschrijving

Ben de bink van de camping deze zomer? dan hebben wij speciaal voor jou dit shirt ontworpen!

Reviews

TimElk jaar trappen we er weer in en gaan we toch weer op vakantie naar Frankrijk. Frankrijk, het land van de strakke zwembroekjes, de te harde stokbroden en het land waar geen Fransman fatsoenlijk een woord Engels spreekt. Leg dan maar eens aan je nieuwe Franse campingvrienden uit waar 'Bienk von le Campieng' voor staat. Na een hoop half-Engels en gebarentaal werd het toch uiteindelijk duidelijk wat ik wilde vertellen met mijn shirt. Dat moment wilden we natuurlijk wel eventjes vastleggen op foto.

BramTsja...wat kan ik zeggen, met dit shirt werken in een kampeerwinkel is natuurlijk hilarisch. Het heeft jullie trouwens nog wel wat klanten opgeleverd ook.
Besefte me laatst trouwens ineens dat ik, op de terugweg van de boodschappen, met wc papier onder mijn arm en dit t-shirt aan over straat liep. Dan ben je ook met recht de bink lijkt me.

Baswat een super vet shirt is dit!
ik heb het er veel bekijks mee. vooral op de camping natuurlijk daar riep iedereen je na van hej bink! Ook ben ik op een disco-avond uitgeroepen tot natuurlijk bink van de camping!
Nu hebben we het idee om dit shirt aan te doen met carnaval en als binken te gaan!
groetjes

PeterNet terug van vakantie. Bink van de Camping was helemaal een hit, maar ook Wat Je Zegt Ben Je Zelf lokt veel geinige reakties uit.

David & Thomas rock! Lekker doorgaan!

Op m'n werk vragen ze zich ook iedere dag af 'welke heeft ie nu weer aan?'. Dus die collectie kan niet groot genoeg!

Greetz Peter