Home    T-shirt    Wa Wa Wa Waanzinnig Gedroomd

Wa Wa Wa Waanzinnig Gedroomd

Wa Wa Wa Waanzinnig Gedroomd
 
 
Levertijd: 1 a 2 werkdagen

€ 22,50

Omschrijving

Ik heb zo wa-wa-wa-waanzinnig gedroomd! Ik werd met ka-ka-ka-kado\'s overstroomd! (waaronder dit gave David & Thomas shirt!)

Reviews

Evert FrankOp het Breda Barst festival afgelopen zomer hadden wij beiden onze David en Thomas t-shirts aan. Een groot succes! Veel reacties gehad en vragen waar we ze vandaan hadden... De collectie is inmiddels uitgebreid met nog meer shirts van D&T dus deze zomer kan nu al niet meer stuk...

AnikaHay!

'Juf,...ik heb al de hele dag dat liedje in mn hoofd,...alleenmaar omdat jij dat shirt aan hebt!'

Een van de vele reacties die ik op mn new shirt heb gekregen.
Deze was trouwens op kamp, met groep 7 en 8.
Een andere stagiaire op school is na het kamp ook gelijk gaan bestellen.
Nu lopen we allebij met onze T&D shirts door de school!

Vind het echt geweldige shirts!
Tot mijn collectie behoord tot nu toe ook: 'kijk uit malloot, een kokosnoot!'
Ook alleenmaar leuke reacties!

En 'vrees' dat mijn collectie binnenkort zal worden uitgebreid!
Alleen nog even kiezen met welke dan,...!

Groetjes!

MargotHet was mijn eerste D&T shirt en een Succes! het is bijna een verslaving, een ziekte! Elke keer als je je kleedgeld weer hebt moet je gewoon even de site checken!

Kinderen voor kinderen is gewoon fantastisch maar een shirt met een tekst ervan op is echt super stoer! ik weet ook niet hoevaak ik (door totaal onbekenden) ben nageroepen met WOOW wat een vet shirt WAAR heb je het vandaan?!! en Waar heb jij over gedroomtXD!

En denk je.. het is een internet winkel hij zal me vast niet staan of het kleurtje is niet goed.. slechte kwaliteit?

Het is SUPER goede kwaliteit, Het is binnen 3 dagen bezorgt! en je kan het in zoooooveel kleuren bestellen

TOP!

PetraWat kan je nog anders dan de hele dag de tekst van je eigen t shirtje zingen met een grote lach op je gezicht.. naast natuurlijk de hele dag uitleggen waar je dan wel niet over gedroomd hebt natuurlijk..
Gaaf shirt :D

JannekeTijdens carnaval was ik dankzij dit shirt ALTIJD op tijd, fris en fruitig (ook dankzij deo). Ik kon namelijk zo mijn bed in en vanuit mijn bed zo de kroeg weer in!
Ik heb dankzij dit shirt ook geleerd dat het eerste biertje direct na het tandenpoetsen NIET smaakt zoals het tweede!

COOL!

Monique J.Ik heb nog nooit zo vaak mensen in mijn omgeving "Ik heb zo wa wa wa waanzinnig gedroomd" horen zingen, totdat ik dit T-shirt besteld had! En uiteindelijk loop je zelf de hele dag met dat liedje in je hoofd rond :)

MarkGeweldige designs en prima service, dinsdag bestelt en donderdag gelijk in huis op tijd voor uitgaan. Bijna iedereen kijkt op en veel vragen wat er precies op je shirt staat, een saai shirt zul je nooit meer aan durven doen!

Het shirt met flierefluiter had ik in de zomer al en het was heerlijk om dan echt buiten te genieten. Zonnebril op en gaan ervoor! Kan dan ook niet wachten om met mijn nieuwe shirts de straat op te gaan! Ga zo door!

SanderDit shirt had ik voor het eerst aan toen ik Tineke Schouten ontmoette en het eerste woord dat zij zei was: "Wat een ontzettend leuk shirt is dat!"

Later kwamen er wildvreemden op me af om te zeggen dat ze het shirt zo cool vonden. Als ik bij de kassa sta vragen mensen soms: "En wat heb jij dan wel niet gedroomd"?

Kortom, ik voel me helemaal hip in dit shirt en trek hem het liefste dan ook niet uit!

David&Thomas superthanx!