Home    T-shirt    Ow yes, Rockin with the best!

Ow yes, Rockin with the best!

Ow yes, Rockin with the best!
 
 
Maat: Small
Levertijd: 1 a 2 werkdagen

€ 22,50

Omschrijving

Ow yes! you're now rockin with the best! Ow yes! Wat een super lekkere uitspraak is dit toch! natuurlijk bekend uit al die mega gave house nummers! Dus MC der maar op los en laat je gaan!

Reviews

WietseIn onze vriendengroep is dit een nummer dat we vaak luisteren en helemaal op los gaan. Het is een zin die we vaak zeggen en het liedje hebben we vaak in ons hoofd. Daarom was het supervet dat dat shirt er was en twijfelde ik geen moment. Ik heb mensen overgehaald en ze gaan dit shirt ook kopen! En zo lopen we over een tijdje met z'n alle in dit shirt op feesten!

estherde t-shirts zijn top je hebt er veel bekijks mee iedereen wil toch ff zien wat er op staat.. en dan kom je met uitgaan nog meer lief hebbers tegen. met dit shirt leer je allemaal leuke mensen kennen

JurrieOw yes, you're now rockin with the best! Een nummer die je bijna elke keer hoort tijdens het uitgaan..dus een zeer gepast shirt om een avond in te stappen! Als je dit nummer ook een vette house-plaat vind, is het al een stuk makkelijker om het aan te vragen, want je hoeft alleen maar voor de DJ te staan en naar je shirt te wijzen en dan weet hij al genoeg;)