Home    T-shirt    I Love Negerzoenen!

I Love Negerzoenen!

I Love Negerzoenen!
 
 
Levertijd: 1 a 2 werkdagen

€ 22,50

Omschrijving

mmmm wat zijn ze lekker! Niemand kan er vanaf blijven! En dan toch die kansloze discussie omdat men zich gepikeerd voelt! Allemaal onzin! Vandaar dit shirt! Mega cool! Mega DavidandThomas!

Reviews

DeborahMet mijn I Love Negerzoenen shirt heb ik altijd bekijks. De vraag: hou je van negerzoenen??, kan dan ook niet uitblijven. Mijn antwoord: Tuurlijk (met een grote grijns) anders trek ik dit shirt niet aan. En vooral de luchtige binnenkant van de negerzoen vind ik erg lekker. Hahahaha.. Wat ik er vooral het leukst aan vind, is dat dit shirt bij mij een dubbele betekenis heeft omdat ik zelf 'neger' ben ;)..

Natuurlijk vraagt ook iedereen waar ik dit shirt vandaan heb, dan vertel ik gelijk over jullie site en de 3 andere shirts die ik van jullie heb!
Jullie shirts zijn top! ga zo door!

Xx

MirellaTijdens mijn eerste feest werd ik gesponserd door David&Thomas. Ik mocht mijn favoriete shirt uitzoeken. Daar hoefde ik niet lang over na te denken, aangezien ik helemaal verslaafd ben aan negerzoenen. Het feest was een groot succes EN het shirt ook. Ik kreeg namelijk een heleboel ( echte) negerzoenen ;-)

Het publiek was laaiend enthousiast en ik denk dat David&Thomas er een paar echte fans bij heeft