Home    T-shirt    Heilig Boontje

Heilig Boontje

Heilig Boontje
 
 
Levertijd: 1 a 2 werkdagen

€ 22,50

Omschrijving

Heilig Boontje

Reviews

Samantha'Eeeeeeeeeeeeecht niet!' was de allereerste opmerking die ik kreeg toen ik dit shirt voor de eerste keer droeg. Sindsdien ben ik verslaafd aan D&T-shirts, altijd goed voor leuke reacties van bekenden en onbekenden!

MarliesEcht een geweldig shirt dit! Op school kwam er laatst een nogal strenge leraar langs en die moest hard lachen, handig dat je door zo'n shirt meteen een streepje voor hebt bij de vervelendste leraren!

NadiaTja jammer genoeg kwam iemand er achter dat ik toch niet zo een HEILIG BOONTJE was, als dat ik me altijd voordoe.....
Het resultaat is op de foto te zien!!!! (Knap he, dat ik deze testimonial nog kan schrijven.....:D)

Jullie t-hirts zijn echt geweldig, ga zo door!!!!

ClaudiaSuper shirt! Ik kijg altijd leuke reacties. Men vraagt zich dan echt af of ik zo braaf ben. Maar stiekem isdat natuurlijk niet zo! gna gna
:P

SharonIk... een heilig boontje?
Dat zie je toch zo!

Haha, wat nou het leuke is, de dag dat ik hem binnenkreeg hebben we sperzieBONEN gegeten.. toeval?!

Maare, wat ik eventjes wilde zeggen, dit is alweer een top shirt van D&T!! Dus iedereen die er nog geen een heeft, ze zijn SUPER!!

LindaIk draag/bestel al tijden David & Thomas shirts en krijg altijd leuke reacties, op mijn werk is het "welke heb je nu weer aan" en als we uitgaan vragen ze of ik het 'heilige boontje' ben vanavond. Ik ga zeker nog meer tshirts bestellen.

BernadetteDit is mijn nieuwste aanwinst, ik zit nu in totaal op 4. Ik krijg vaak hele leuke reacties van mensen als ik buiten op straat loop. Ook tijdens het stappen krijg je opmerkingen zoals:"ik zou wel eens willen zien of je echt zo heilig bent". Kortom, alle shirts van D&T zijn tof!