Home    T-shirt    Drink Appelsap!

Drink Appelsap!

Drink Appelsap!
 
 
Maat: Small
Levertijd: 1 a 2 werkdagen

€ 22,50

Omschrijving

Heel de dag voor de buis hangen en belspelletjes kijken knap je natuurlijk niet echt van op! Dus als je ziek bent..... meot je appelsap drinken! De remedie voor elke kwaal!

Reviews

DaanAls fysiotherapeut krijg je elke dag veel mensen in de praktijk en als ik dan mijn David&Thomas shirt aan heb, krijg ik continue leuke reacties.
Vooral bij het shirt, ben je ziek....drink je appelsap, zijn vooral de wat oudere patienten erg positief, meestal wordt het dan ook gevolgd door een ander huis, tuin en keukenmiddeltje wat goed is bij ziekte.

Sudokoe doet het ook erg goed, aangezien het maken van sudoku's nog altijd leuke bezigheid is van de mensen in de wachtkamer.

Het zijn te gekke shirts, van goede kwaliteit en perfecte pasvorm en zal voor de zomer mijn collectie zeker uitbreiden met een aantal nieuwe.

AngelaMijn favoriete shirt is toch wel: Ben je ziek.. Drink appelsap.

Ik krijg er altijd wel leuke reacties over. En ook kwamen er ooit twee oude vrouwtjes naar mij toe en zeiden van, Ja dat is waar. Dat deden wij vroeger ook altijd, appelsap drinken als we ziek waren.

Haha, echt de mooiste reactie die heb ik gekregen. Mijn collectie ga ik zeker uitbreiden. Het volgende shirt word de: Veterstrik Diploma :D

Ze zitten heerlijk, en blijven hartstikke lang mooi. Ook zijn de letters er nog steeds niet af ;).

xx Ann