Home    Mannen    Trots op smurfenland!

Trots op smurfenland!

Trots op smurfenland!
 
 
Levertijd: 1 a 2 werkdagen

€ 22,50

Omschrijving

Een smurf is een stripfiguur, bedacht door de Brusselaar Peyo (een pseudoniem van Pierre Culliford). Een smurf is klein, drie appels hoog, blauw van kleur, draagt een witte broek met uitfloepend staartje en een slappe witte puntmuts. Het meest kenmerkende is dat een smurf in zijn taalgebruik een groot aantal woorden vervangt door het woord smurf, de zogenaamde smurfentaal. Ze wonen met elkaar, exact 101, in hun dorp, bestaande uit grote holle paddenstoelen. Hun leider is de Grote Smurf, herkenbaar aan zijn rode muts en zijn baard. Hij is ook degene die, dankzij zijn wijsheid en toverkunst, de andere - niet zo snuggere - smurfen redt als die weer eens in moeilijkheden komen. Hun (letterlijk) grote vijand is de tovenaar Gargamel, die steeds maar weer - en altijd tevergeefs - probeert de smurfen te vangen.

Reviews

FrankMijn 1e D&G t-shirt = leuke print, goed verpakt & snel bezorgd!

Ik vond het shirt wel een beetje aan de grote kant voor een S'je, dus gelijk warm gewassen en gedroogd! Daarna even strijken, maarja deze handige Harry strijkt gelijk een stukje van de F af! (I know binnenste buiten.. stom stom). Maar wat niet weet wat niet deert zullen we maar zeggen!

Anyways; heb er alleen maar leuke reacties erop gehad, en natuurlijk beetje reclame gemaakt. Grappig om te zien dat je met een shirtje een lach op mensen hun gezicht kan toveren.

D&T thumbs up!
Dat er nog veel leuke en mooie designs mogen volgen! Succes!