Home    Mannen    Sudokoe

Sudokoe

Sudokoe
 
 
Levertijd: 1 a 2 werkdagen

€ 22,50

Omschrijving

Sudoku! De puzzel van negen bij negen vakjes met een klein aantal reeds ingevulde enkelvoudige cijfers. De hype van 2008/2009! De Nederlandse Sudokoe versie hebben wij nu in onze collectie!

Reviews

JeffreyNiet alleen in Roermond scoor ik punten met de 'Sudokoe'. Op vakantie in New York werd er vaak niet-begrijpend naar mijn shirt gekeken. In het empire state building werd ik staande gehouden: 'I was looking at your shirt, bro'. Toen ik uitlegde dat het in het Nederlands was moest de portier lachen en vroeg wat het betekende. Ja, hoe leg je dat uit?
Na veel gekriebel op een foldertje snapte hij het en moest hij lachen 'We should all wear that shirt man!'

SamMijn leukste shirt is Sudokoe!
Dit omdat ik in de zorg werk, en mijn bewoners reageren op het shirt!

De 1 dacht dat ik Sudokoe heette, omdat dit onder het plaatje stond.
De ander ging alle cijfertjes oplezen die er op het shirt stonden, en snapte er niets meer van!
En de ander noemt mij nu koe inplaats van Sam..

Hahaha!!

Bedankt!!!!

MichelDit Sudokoe-shirt is echt super.
Elke keer als ik 'm aan heb, krijg ik er leuke reacties op!
Soms kijken ze eerst een poosje en duurt 't even voor ze 'm begrijpen.
Maar dan beginnen ze altijd te lachen.

StevenSta ik in de metro van Barcalona een beetje in te dutten, wordt er opeens keihard gelachen. het waren nederlanders die keiharde lachte om mijn sudokoe t-shirt. Je komt ze ook overal tegen die nederlanders
Echt een TOP Shirt.

RobbertWat een uberleip shirt is dit! Zoals ik al veel gelezen heb in andere testimonials, de kwaliteit is super! Ook na vaak wassen van het shirt. Ik heb het shirt met Sudokoe nu bijna en jaar en het is nog steeds erg gaaf! Vooral de reacties zijn geweldig! Mensen kijken één keer naar je shirt en denken 'oh leuk, een koe' en dan kijken ze nog en keer en liggen ze helemaal in een deuk! Erg tof om die reacties mee te maken! Mensen zien het in eerste instantie niet en dan kijken ze nog een keer om... lachen man! Iedereen vraagt me waar ik mijn shirts vandaan haal en dan vertel ik dat ik ze bestel bij deshirts.nl! ik heb ook het shirt met de tekst 'Wie laat zich niet koeieneren' , het shirt met de Nintendo console en het shirt 'Kom je buiten spele?'... alle 4 echt werkelijk toppers! Ik ben zeker van plan om ook deze zomer weer een aantal nieuwe shirts aan te schaffen!

PaulSudokoe is echt mijn party-shirt!
Lachend, starende mensen naar mijn richting ben ik wel gewent nu! Ook tijdens draaien heb ik m vaak aan en vind het publiek het gaaf!
Het mooiste komt nog, ik heb m van mn lieve vriendin gekregen!!
Toppie!