Home    Mannen    Op een Onbewoond EI-Land

Op een Onbewoond EI-Land

Op een Onbewoond EI-Land
 
 
Levertijd: 1 a 2 werkdagen

€ 22,50

Omschrijving

Een onbewoond eiland is een landmassa omsloten door water zonder bewoning van mensen. Op de planeet Aarde is het merendeel van de in zee of binnenwater gelegen eilanden onbewoond. Veel onbewoonde eilanden bevatten geen drinkwaterbron, andere kennen extreme temperatuurwisselingen. Sommige zijn terrein geweest voor kernproeven. Andere eilanden zijn te klein om bewoond te worden, of liggen te dicht bij grotere aantrekkelijker plaatsen. In 1981 had Kinderen voor Kinderen het lied Op een onbewoond eiland, dat de Top 40 haalde.

Reviews

RoosMijn vriendje Jeffrey is begonnen met de 'grappige shirts' hype. Mensen in onze omgeving (en eigenlijk in heel Limburg) hadden nog nooit van deze shirts gehoord en vroegen zich af waar Jeffrey zijn shirts vandaan haalde. Inmiddels heeft hij er 3: de sambal bij, de sudokoe en op een onbewoond ei-land.

Iedereen lacht zich scheef met de sambal bij, moet even drie keer nadenken bij de sudokoe maar dat laatste t-shirt maakt Jeffrey gewoon compleet. Sinds hij twee jaar geleden begon met zijn shirts te dragen, heeft iedereen geprobeerd net zulke shirts te kopen, but everyone FAILED!

Ik voeg een foto bij van een 80's en 90's party, en zijn Carlo van Telekids imitatie was gewoon mislukt als hij dat David and Thomas t-shirt niet aan had....