Home    Mannen    Nattigheid

Nattigheid

Nattigheid
 
 
Levertijd: 1 a 2 werkdagen

€ 22,50

Omschrijving

Wij voelen flink wat nattigheid bij dit shirt! Jij ook? Lang leven de super soakers!

Reviews

KarelDat de David en Thomas T-shirts hun effect niet missen ..... kan ik alvast volmondig beamen. De ideale gelegenheid om mijn "ik voel nattigheid" T-shirt voor de eerste keer aan te trekken, was een familie-tuinfeest bij een stralende zomerzon in ons klein Belgenlandje. Voor de kleinsten onder ons was er uiteraard een zwembadje voorzien voor de nodige speel- en waterpret. Echter ... mijn T-shirt werkte als een rode lap op een stier naar de "grote kinderen" (of was het een overvloed aan alcohol?) en voor ik het goed en wel besefte ... lag ik al met mijn nieuwe David en Thomas T-shirt (met bijhorende jeans en schoenen uiteraard) in het kinderbadje te spartelen. Bij deze zijn jullie gewaarschuwd .... pret gegarandeerd en voorzie best een tweede D&T T-shirt !!!

StephanieMijn vriend en ik zijn met allemaal oude kleding van ons en kennissen op een beurs gaan staan. Er was veel bekijks door de hoge stapels.. tenminste dat dacht ik...

Het vele publiek was meer geinteresseerd in mijn; "Ik voel nattigheid" shirt, dan in de rest van de kleding.

Ik heb mij dan ook zeer vermaakt door de complimentjes de hele dag door. En gelukkig ook nog wat kleding van onszelf verkocht ;) !!

Dus ik ben dan ook erg blij met dit shirt en kan niet wachten om de volgende aan te schaffen!!