Home    Mannen    I love rok

I love rok

Omschrijving

Voor de dyslectische muziekliefhebbers! Ook leuk voor gewoon in de klas of op je werk natuurlijk :-P

Reviews

erikwat een geweldige shirtjes hebben jullie toch! toen ik op deze site terecht kwam ging er een wereld voor me open! nog diezelfde dag dit shirt besteld, en snel opgestuurd gekregen. naast dat ik het shirt erg leuk vind, zit ie ook nog eens super!
k kreeg alleen wel erg vaak de vraag waarom een bepaald genre (hiphop, schlager enz... ) er niet op stond, maar dat is hun probleem, ik persoonlijk ben toch niet zo'n groot schlager fan, en een hiphopper al helemaal niet.

D&T bedankt!

EvertjanDaafit&Toomasj!!

soon foenetischj tiesjurth is natuurlijk heelumaal du blitsz =D
iedureen kan ut leezen! zellufs mijn moedur kon allu jeanrus (genres) heeel snel allus achtur elkaar opleesen! =D

Iedereen, inclusief de rokkers, reppers, mettelheads, gottiks, sools, arenbies, trensers, hausers en djezzers vinden dit shirt top!

En ze hebben gelijk ook! Dit shirt zit als gegoten, super maten; het echt een mooi shirt!

Stiekem wil ik eigenlijk niet zeggen dat ik ze hier heb gekocht omdat 't dan lekker exclusief is, maar ik mag 't natuurlijk niet voor mezelf houden, dus verwijs ik ze (met enige tegenzin) toch wel naar jullie!

Dat er nog veel shirts zo succesvol mijn bovenlichaam mogen bedekken!

JurgenIk heb dit shirt nu al meer dan een jaar en heb er nog steeds veel plezier van! Niet dat het shirt nog steeds mooi is en zit, ook de print valt iedere keer weer op. Als ik moet draaien, over straat loop of uit ga zijn er altijd weer mensen die de tijd nemen om te lezen wat er staat... I love Rok, Rep en dit shirt!

WietekeLiefde op het eerste gezicht was het met dit shirt! Daarom gelijk besteld en "Ik heb stiekem met je gedanst" er ook maar bij genomen. Het was even afwachten wat de mensen in onze doe-maar-gewoon-dan-doe-je-gek-genoeg-streek ervan zouden vinden.. Nog nooit zoveel positieve reacties gehad! (De lerares Engels, die eiste dat ik "Ik heb stiekem met je gedanst" niet meer aan zou trekken naar haar les omdat ze altijd het liedje in haar hoofd kreeg, uitgezonderd.) Twee dikke duimen omhoog dus voor David & Thomas, keep up the good work!